loader-img

Hoezo renovatie

Vaak zijn de wat oudere bedrijfspanden op zich nog in prima staat en voldoen ze nog goed aan de gestelde eisen, maar is de buitenkant niet meer van deze tijd of gewoon ‘oubollig’. Dat is het moment om contact op te nemen met onze mensen van de renovatie-afdeling. Wij komen dan graag op locatie kijken en bespreken samen met u wat de wensen en de mogelijkheden zijn. En die zijn legio, van gewoon nieuwe gevelbekleding tot een complete metamorfose met bijvoorbeeld nieuwe kozijnen, goten, lichtstroken, daken enz.

Ontwerp ook door Bijkon

Heeft u al een idee wat u wilt, of misschien juist helemaal niet? Dan kunt u bij ons terecht voor een ontwerp waarbij we uiteraard rekening houden met uw wensen. Zo’n ontwerp (eventueel in 3D) laat meestal heel goed zien hoe het zou kunnen worden. Zo nodig kunnen wij ook de benodigde vergunningen van de Gemeente verzorgen.

Van begin tot eind

Als u ons inschakelt voor de renovatie van uw pand dan hoeft u (behalve betalen natuurlijk)  verder niks te doen. Als het ontwerp definitief is en de eventueel benodigde vergunningen zijn binnen dan verzorgen wij de totale renovatie van begin tot eind. Onderdelen zoals deuren, kozijnen, goten e.d. kunnen we in het totaal pakket meenemen zodat u hier verder qua organisatie geen omkijken naar heeft.

Inderdaad: uw pand binnen de kortst mogelijke tijd als nieuw door een renovatie verzorgd door Bijkon!

Recente projecten

Nieuws categorieën