loader-img

Alles in één

Door de productie en montage van staalconstructies samen te voegen met het leveren en monteren van dak- en gevelbeplating is Bijkon als systeembouwer een uitstekende keus. Immers er is in zo’n situatie voor de  bovenbouw maar één partij nodig. We kunnen zelfs het leveren en aanbrengen van deuren, kozijnen, ramen, goten en dakbedekking verzorgen zodat u voor de complete bovenbouw alles ‘onder één dak’ heeft.

Kijk wat kan

Wilt u weten wat systeembouw bij ons inhoudt kijk dan voor meer informatie verder op deze website. Bij recente projecten vindt u foto’s van systeembouw-projecten die wij hebben uitgevoerd op diverse plaatsen in Nederland, projecten van groot tot klein. Soms alleen de staalconstructie en de dak- en gevelbeplating, soms ook industriedeuren, kozijnen/deuren/ramen, dakbedekking e.d.

Kom met ons in contact

Bent u geïnteresseerd en denkt u erover om Bijkon in te schakelen voor het complete pakket neem dan contact op met onze verkoopafdeling voor een vrijblijvende offerte. Dat kan via e-mail, telefoon of via het contactformulier op deze website. Heeft u nog geen tekening? geen probleem want die kunnen wij ook voor u verzorgen. Wij helpen u graag verder!

Alles in één hand, het kan bij ons gewoon!

Recente projecten

Nieuws categorieën